搜索
分區:
查看: 1853|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[討論] OT最正娛樂節目 - 睇報紙

早排晚晚係公司OT 到8,9點都未走得 唔走得原因相信好多人都知道係因為老細仲係房,
手頭上D project 又搞掂晒,又冇野做 所以咪睇下D 舊報紙。
唔經唔覺已經好耐都冇睇過報紙,當睇返報紙
讀書感覺返晒黎好有以前做project 感覺。。
睇睇下成報,見到有個專欄講辦公室。果期咁岩講office 健康,個名幾funny 叫「返工唔洗做」,話依嫁好多公司都成日搞D健康講座俾同事,幫助減輕工作壓力。
其實身邊真係幾多朋友公司有搞緊尼D野俾佢地,但我公司都未開始有尼D 活動係咪我公司太out 呢?! ♀♀
為左想俾我老細搞尼D event , 我即刻 放份報紙專欄係老細秘書張台到 借D 依 俾老細睇到,叫佢搞
大家都可以用尼招,暗示俾老細聽

回復

黑警晚晚都係度OT,打市民,正卦街 .....       
回復

ming333 發表於 2019-9-8 00:20
黑警晚晚都係度OT,打市民,正卦街 .....

支持香港警察集體卜街
回復

[贊助廣告] 貓貓論壇由Diskfix.hk全力贊助

專業數據修復
為你修復各種儲存設備的珍貴數據

> ENTER <

X 關閉