搜索
查看: 81606|回復: 86
打印 上一主題 下一主題

[已結束] 8月活動詳情

關閉 [複製鏈接]

管理員

打雜一名

壇主黃金勳章貓貓論壇11週年紀念勳章一年紀念勳章二年紀念勳章三年紀念勳章吹水王勳章

首先公佈七月份活躍會員,多謝那麼多位會員同版主一直支持,下個月活躍排行榜計分方式將會有所改變,希望會員多點到其他的板塊進行討論,稍後會再開帖公告。
以下是7月份最高活躍得分的會員
7690org|4275
6621332|2655
:+:小冷:+:|1979
櫻朱音|1475
whiteezk|1080

所得的貓幣=活躍分數x100
一星期內系統會加到各戶口上

而活動時間表8月6日正式生效
逢星期一 emoji猜猜猜
逢星期三 抽獎箱
逢星期五 接龍區活動
每月活動 遊戲擂台

回復

貓功臣 ( 50k - 1m )

老人

MYBEST紀念勳章二年紀念勳章三年紀念勳章貓貓元老勳章在線王勳章發帖王勳章(銅)吹水王勳章貓貓論壇11週年紀念勳章賀年勳章

又有新活動
支持
回復

太平紳士

MYBEST紀念勳章一年紀念勳章二年紀念勳章三年紀念勳章貓貓元老勳章大富豪勳章在線之神在線王勳章人氣之王勳章簽到王勳章發帖王勳章(銅)笑料王勳章賀年勳章

回復

貓中尉 ( 3k - 5k )

傲視群雄

吹水王勳章笑料王勳章白羊座勳章賀年勳章

接龍區系邊?

回復

貓少校 ( 10k - 15k )

連插件都越點越懶

一年紀念勳章發財勳章好市民勳章簽到王勳章大懶蟲勳章笑料王勳章時事王勳章生活興趣勳章運動青年勳章靈異之王勳章大富豪勳章二年紀念勳章在線王勳章人氣之王勳章吹水王勳章三年紀念勳章

接龍不是一狗票全給鎖帖了…
VIP好像被遺忘了…
回復

貓中尉 ( 3k - 5k )

期待中。
回復

貓少校 ( 10k - 15k )

連插件都越點越懶

一年紀念勳章發財勳章好市民勳章簽到王勳章大懶蟲勳章笑料王勳章時事王勳章生活興趣勳章運動青年勳章靈異之王勳章大富豪勳章二年紀念勳章在線王勳章人氣之王勳章吹水王勳章三年紀念勳章

新行動裝置版回覆無法編輯,疑似忘了功能介面。
新版行動裝置版搜尋功能無法使用。

回復

太平紳士

MYBEST紀念勳章一年紀念勳章二年紀念勳章三年紀念勳章貓貓元老勳章大富豪勳章在線之神在線王勳章人氣之王勳章簽到王勳章發帖王勳章(銅)笑料王勳章賀年勳章

又係炒冷飯.......
回復

貓少尉 ( 2k - 3k )

地獄黑仔王;(

貓貓論壇11週年紀念勳章貓貓論壇11週年寫作比賽冠軍吹水王勳章

終於有活動 暑假都過左一半((雖然我知呢度冇乜學生
有冇得搞個活動係尋寶
係啲POST度收埋D圖片之類既野 搵到就有獎 吸引人睇POST
((((其實我FF下
回復

太平紳士

{s!u★希} 發表於 2018-8-2 13:15
有冇得搞個活動係尋寶
係啲POST度收埋D圖片之類 ...

建議直接
回復

管理員

我就是我 • 典型山羊座

管理員勳章最高榮譽紀念勳章資深管理人員勳章傑出管理員勳章MYBEST紀念勳章一年紀念勳章二年紀念勳章三年紀念勳章貓貓元老勳章發財勳章大富豪勳章在線之神在線王勳章人氣之王勳章好市民勳章優異主題獎章簽到王勳章大懶蟲勳章勳章收集之星發帖王勳章(金)發帖王勳章(銀)發帖王勳章(銅)勁量帖神勳章貢獻王勳章主題之王推廣大使愛情顧問吹水王勳章時事王勳章貼圖王勳章運動青年勳章遊戲王勳章追星一族音樂之王勳章資源王勳章魔蠍座勳章VIP會員勳章貓貓論壇11週年紀念勳章

{s!u★希} 發表於 2018-8-2 13:15
有冇得搞個活動係尋寶
係啲POST度收埋D圖片之類 ...

類似形式以往亦有舉辦過~~
如萬聖節活動於各版區尋找糖果~~
但若放置於post內可能比較難找一點~~~
你應該知道會員有多懶......
回復

管理員

管理員勳章最高榮譽紀念勳章資深管理人員勳章傑出管理員勳章MYBEST紀念勳章一年紀念勳章二年紀念勳章三年紀念勳章貓貓元老勳章發財勳章大富豪勳章在線之神在線王勳章人氣之王勳章好市民勳章優異主題獎章簽到王勳章大懶蟲勳章勳章收集之星發帖王勳章(金)發帖王勳章(銀)發帖王勳章(銅)勁量帖神勳章貢獻王勳章主題之王推廣大使愛情顧問吹水王勳章時事王勳章貼圖王勳章運動青年勳章遊戲王勳章追星一族音樂之王勳章資源王勳章魔蠍座勳章VIP會員勳章貓貓論壇11週年紀念勳章

ming333 發表於 2018-8-2 10:44
又係炒冷飯.......

佢肯搞活動算係咁啦~~
你見我消失咗3個月都冇人搞活動就知幾難得~~
仲咁多聲氣係咪想我炳你~~
回復

太平紳士

JC 發表於 2018-8-3 16:21
佢肯搞活動算係咁啦~~
你見我消失咗3個月都冇人搞活動就知幾難得~~
仲咁多聲氣係咪想我炳你~~

JC  強勢回歸
回復

管理員

我成個幾兩個月唔知畀邊個封咗ip定ac上唔到~~
無啦啦被消失~~
真係無奈~~
今日突然又上得番~~
真係搞到個心都淡淡地......

回復

太平紳士

JC 發表於 2018-8-3 17:45
我成個幾兩個月唔知畀邊個封咗ip定ac上唔到~~
無啦啦被消失~~
真係無奈~~

我認同閣下之說法,「不能明白其中的奧妙」
回復